ODIN vacatures

FREELANCE ADVERTENTIEVERKOPERS
Stichting ODIN heeft twee websites met in totaal ca. 100 banners beschikbaar voor adverteerders. Maandelijkse bezoeken tussen de 40.000 en 85.000 mensen onze website, waarmee wij een aantrekkelijke partij zijn voor veel adverteerders.

Daarnaast bieden wij ook advertentiemogelijkheden (maatwerk) in onze digitale nieuwsbrief die tweewekelijks naar ca. 6.000 advieskantoren wordt verzonden.

De tarieven zijn meer dan aantrekkelijk. U kunt bannerposities aanbieden vanaf € 25,00 per maand!

Om zoveel mogelijk posities te kunnen vullen zoekt Stichting ODIN freelance advertentieverkopers die op no cure no pay basis onze bannerposities willen vullen. U ontvangt 50% van door u gerealiseerde advertentie inkomsten.

Heeft u interesse? Stuur dan uw introductie naar j.leichel@stichting-odin.nl.

ONLINE VRIJWILLIGERS
Stichting ODIN is continu op zoek naar vrijwilligers die onze kennisdomeinen verder willen verrijken. Het gaat specifiek om het vullen van de 20 kennisdomeinen die ieder een bibliotheek- en mediacornerpagina hebben. U bent voor één of meerdere domeinen verantwoordelijk voor het vinden van relevante whitepapers, boeken, onderzoeken, interviews, Youtube filmpjes etc., die wij voor u op de website plaatsen.

Als u voor uw domein ook adverteerders vindt die bannerposities willen huren, ontvangt u, gelijk de freelance advertentieverkopers, 50% van door u gerealiseerde advertentie inkomsten.

Heeft u interesse? Stuur dan uw introductie naar j.leichel@stichting-odin.nl.

Stichting OdinStichting Odin