ODIN Diensten

Stichting ODIN ontwikkelt diensten voor intermediairs om business met consumenten te stimuleren, om onafhankelijk advies te promoten en om kennis onderling zo vrij mogelijk te delen.

Als onafhankelijk intermediair heeft u een bijzondere rol in onze maatschappij. U bent in de nieuwe advieswereld de risicomanager en vermogensplanner voor consumenten en bedrijven en beschermt hen tegen de commerciële ambities van banken, vermogensbeheerders en verzekeraars.

In deze onzekere wereld is het vooral uw (mensen)kennis, toewijding en onafhankelijkheid waarmee u uw klanten naar veilige havens weet te loodsen en hen in staat stelt de gewenste doelen te bereiken.

Stichting ODIN gelooft in uw toegevoegde waarde en wil een bijdrage leveren aan de continuïteit daarvan. Met producten en diensten die speciaal voor u zijn ontwikkeld.

In het linker menu vindt u een groeiende lijst van die producten en diensten. En als u ODIN abonnee bent, zijn ze vaak zelfs gratis.