ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland
ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland
Toegang tot kennisdomeinen
ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland
ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland

UPIVA TPC


Veel intermediairs richten zich niet op zorgverzekeringen vanwege een mismatch tussen beloningsmogelijkheden en adviesintensiteit.

Dat hoeft niet meer, want met het unieke Upiva TussenPersoonConcept bent u ineens een geduchte concurrent van de vele vergelijkingssites.

Een succesvol concept
Via UPIVA kunt u gebruik maken van het TussenPersoonConcept (TPC). Het TPC is een nieuw en bewezen succesvol concept. Wij stellen u gratis uw eigen unieke vergelijkingsmodule ter beschikking met daarin uw logo verwerkt. Deze kunt u op uw eigen website plaatsen. U verwijst uw relaties naar deze module en daar kunnen ze gemakkelijk hun huidige polis vergelijken met uw aanbod.

Als Serviceprovider brengt UPIVA u als tussenpersoon eenvoudig en direct in contact met grote en gerenommeerde zorgverzekeraars. Door een samenwerking aan te gaan met UPIVA krijgt u o.a. een aanstelling bij Avero Achmea, OHRA, ONVZ en VGZ. Daar komen regelmatig nieuwe aanbieders bij. De getoonde premies in de module zijn inclusief een collectiviteitskorting waar uw relatie gebruik van kan maken. Uw provisie is nagenoeg gelijk.

Nog meer service
In de jaarlijkse overstapperiode kunnen uw relaties 24/7 terugvallen op onze professionele servicedesk voor vragen en advies. Daarmee levert u een unieke toegevoegde waarde. Zelfs tijdens de looptijd van de verzekeringen kunnen uw klanten bij onze servicedesk terecht voor vragen over declaraties en garanderen wij via ons specialistennetwerk dat uw klant voor reguliere operaties binnen twee weken wordt geholpen. 

Vanaf vandaag is er geen enkele reden meer om ook het advies van de zorgverzekering op te nemen in uw totaaladvies.


Heeft u interesse in deze innovatie? Vul dan onderstaand formulier in. Door via dit formulier te reageren, helpt u ook het product of de dienst van deze innovator verder te promoten.

Bedrijfsnaam: *
Plaats: *
Voor- en achternaam: *
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Kies innovatie: *
Toelichting:
 

Stichting OdinStichting OdinStichting OdinStichting OdinStichting Odin
ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland
KennisdomeinenToegang tot evenementenkalenderToegang tot vacaturebank
Stichting ODIN • Postbus 2081 • 7301 DB Apeldoorn • info@stichting-odin.nl
homecontactcopyrightdisclaimer