EERSTESTAP.NL

Eerstestap.nl is het eerste bedrijf in Nederland dat online kennis video's maakt voor de financiële branche.

Kijken is begrijpen! Dat is het motto van dit jonge bedrijf dat zich richt op de nieuwe transparante adviesmarkt.

Als je graag wil dat je klant een moeillijk onderwerp snel begrijpt, begin je bij Eerstestap.nl. Onze video's zijn leuk om naar te kijken en vertellen precies wat belangrijk is. Als het nodig is, splitsen we een moeilijk onderwerp in hapklare brokken, zodat de consument het nog beter begrijpt.

De video's uit onze 'Kijken is begrijpen'-serie leggen de basis van financiële onderwerpen op een eenvoudige wijze uit. Kort, bondig en fun-to-watch.

Eerstestap.nl biedt een serie kennisvideo's aan over hypotheken, kopen van een woning en onafhankelijk advies. Binnenkort wordt gestart met de uitrol van kennisvideo's van andere financiële producten.

Via een aantrekkelijk abonnementssysteem is Eerstestap.nl voor ieder financieel advieskantoor bereikbaar. U betaalt een vast bedrag per jaar. Bij 25 views per maand, zijn de kosten slechts € 1,00 per view!

Heeft u interesse in deze innovatie? Vul dan onderstaand formulier in. Door via dit formulier te reageren, helpt u ook het product of de dienst van deze innovator verder te promoten.

Bedrijfsnaam: *
Plaats: *