Professionele teksten

Met de juiste teksten het hoogste rendement

Goede teksten bepalen voor een belangrijk deel hoe succesvol uw communicatie is. Zeker in een tijd waarin veel meer consumenten zich via digitale media oriënteren.

Juul Dijkhuis is naast een van de bekendste financieel bloggers in financiele in ons land (o.a. Realimpact - Geld.nl - Gripopjevermogen.nl en Stichting ODIN) ook een veel gevraagd tekstschrijver voor met name digitale media.

In samenwerking met Juul Dijkhuis en Advieskeuze.nl heeft Stichting ODIN een 'letterlijk' interessant aanbod voor u.

1. Professionele introtekst op Advieskeuze.nl afgestemd op uw wensen en gericht op conversie
  2. Promotietekst op uw eigen website met ingebouwde link naar beoordelingen op Advieskeuze.nl
  3. Controle en verbetering van uw webteksten en andere teksten

Voor de Advieskeuze.nl teksten (nr. 1 en 2) betaalt u een vaste speciale prijs van € 75,00 (ex. BTW).

Wilt u ook gebruik maken van het aanbod om andere teksten door Juul Dijkhuis te laten schrijven of controleren, bijvoorbeeld voor uw website, dan ontvangt u 10% korting op de eerste opdracht.

Bovenstaande prijzen gelden alleen als u zich via onderstaand formulier aanmeldt.

Bedrijfsnaam: *
Bezoekadres: *