Secretariaatsbureau

Uw tijd besteedt u bij voorkeur aan persoonlijk contact met uw klanten. Daardoor bent u telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Met een secretariaatsbureau dat beschikt over een professionele telefoonservice lost u dit eenvoudig op. U blijft altijd optimaal bereikbaar voor uw andere klanten.

Secretariaatsbureau Secuur BV is partner van Stichting ODIN en ondersteunt u als onafhankelijk advieskantoor bij diverse kantoor- activiteiten. Zo kunt u uw telefoonverkeer aan Secuur uitbesteden, een mailing laten verzorgen, maar ook bijvoorbeeld uw e-mail laten beantwoorden.

Secuur BV bestaat al 25 jaar en heeft uitgebreide ervaring met assurantie- en financieel advieskantoren. Uw bereikbaarheid en kantoororganisatie wordt in de nieuwe advieswereld nog belangrijker dan voorheen. Secuur BV helpt u om maximaal bereikbaar te blijven en verkleint uw werkdruk.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een oriënterend telefonisch gesprek. Als ODIN abonnee kunt u rekenen op een extra scherpe offerte.

Neem alstublieft telefonisch contact met mij op.
Ik ben geïnteresserd in de dienstverlening van Secuur BV

Bedrijfsnaam: *