Digitale nieuwsbrieven

Digitale communicatie met uw klanten is inmiddels core business.

Dus richt u dat ook professioneel in. Stichting ODIN heeft voor u twee leveranciers van digitale nieuwsbrieven geselecteerd, die u hier uitstekend in kunnen ondersteunen.

Contaqt levert u een fullservice concept, waarbij u letterlijk niets zelf hoeft te doen. De artikelen worden voor u geschreven en de nieuwsbrief automatisch verstuurd. Ook kunt u zelf artikelen toevoegen.

LaPosta levert u een uitgebreid systeem dat u zelf inricht, vult en verstuurt. U kunt zelfs tot 2.000 relaties een gratis nieuwsbrief verzenden (met reclame van laposta).

Klik hiernaast op de aanbieders voor meer informatie en profiteer van de ODIN aanbiedingen. Er staat u niets meer in de weg om vandaag te starten met uw eigen professionele nieuwsbrief.

Stichting OdinStichting Odin