Welkom op het Woekerpolisplein

Het woekerpolisdossier is een van de grootste financiële drama's in de Nederlandse geschiedenis met miljoenen gedupeerden. Het advieskantoor heeft een sleutelpositie in dit dossier

Daarom heeft Stichting ODIN het Woekerpolisplein opgezet. Om een actieve bijdrage te leveren aan het herstel van dit drama. De informatie op deze pagina´s is speciaal bestemd voor financieel advieskantoren.
Voor consumenten hebben wij een aparte pagina. Die vindt u hier.

ONTWOEKEREN VOOR INTERMEDIAIRS
Als professioneel kantoor wilt u natuurlijk uw klanten met een woekerpolis helpen. En door alles wat we vandaag weten over woekerpolissen, is nu het moment voor u aangebroken om op verschillende manieren in actie te komen. Omdat u dat wilt voor uw klant en voor uw bedrijf.

Woekerpolisplein verzamelt alle belangrijke informatie en partijen voor u om snel uw weg te kunnen vinden in het uitdijende landschap van ontwoekeren. Dat doen we belangeloos dankzij de ondersteuning van onze abonnees en adverteerders.

In het linkermenu vindt u alle informatie. Voor actueel nieuws over woekerpolis gaat u naar ons kennisdomein woekerpolis.

Heeft u vragen of opmerkingen over Woekerpolisplein of wilt u ook een bijdrage leveren? Vul dan alstublieft het onderstaande formulier in.

Bedrijfsnaam: *
Plaats: *