Integraal ontwoekeren

Voor die kantoren die slechts enkele woekerpolissen in portefeuille hebben, of geen extra investeringen meer willen doen in het activeren van klanten, is er integraal ontwoekeren van ODIN zelf.

Door uw klanten simpelweg de link te sturen van onze speciale consumentenpagina of ze deze unieke infographic van onze dienstverlening te mailen, kunt u ze periodiek wijzen op het belang van schadeclaims en verbeteracties.

Ons concept integraal ontwoekeren is heel succesvol. Ruim 1.200 consumenten hebben al een individueel rapport bij ons aangevraagd. Bijna de helft daarvan heeft daarna een claim- of verbeterprocedure bij ons besteld.

Gun uw klanten ook een onafhankelijk en persoonljik rapport van Stichting ODIN. Uw klant zal dit zeker waarderen en wordt bewust van de noodzaak om wel of niet in actie te komen. Uw beste klanten kunt u zelfs het rapport cadeau doen.

En u beslist zelf of het verbeteren door uw kantoor moet worden uitgevoerd of niet. Uw klant kan namelijk bij het aanvragen van een rapport de gegevens van zijn of haar intermediair invullen.

Stichting OdinStichting Odin