Het ClaimPakket

Een belangrijke sleutel in het ontwoekeren is de klant een perspectief bieden op volledig schadeherstel.

Daar waar de focus vaak ligt op het verbeteren naar de toekomst (uw vakgebied), is er meestal weinig aandacht voor compensatie naar het verleden. Het ClaimPakket helpt u dit te veranderen.

Met de huidige kennis is het niet meer vol te houden klanten voor historische schade te verwijzen naar de Wabeke-norm.
Die is aantoonbaar slecht, onvolledig en misleidend.

Een claimprocedure advies zou daarom standaard onderdeel moeten uitmaken van een ontwoekeradvies. U heeft daarbij de keuze uit een collectieve claimprocedure (massaclaim) voor een gedeeltelijke compensatie of een individuele claimprocedure voor een volledige compensatie.

Stichting ODIN helpt u graag met de individuele claimprocedures. Wij werken daarvoor samen met individuele claimexperts.

Voor klanten die u al heeft ontwoekerd naar de toekomst, ligt er mogelijk nog een aanzienlijk bedrag 'klaar', dat aan het vermogen van uw klant kan worden toegevoegd. Want ook opgezegde polissen komen nog gewoon in aanmerking voor een claimprocedure!

U kunt op twee manieren berekenen of de polis van uw klant in aanmerking komt voor een individuele claimprocedure.

ODIN berekent de claim
De eerste mogelijkheid is dat u via Stichting ODIN een rapport integraal ontwoekeren laat maken. Uw klant krijgt dan inzicht in de claim- en verbetermogelijkheden van de polis en kan via ODIN direct een claimexpert inschakelen.

U berekent zelf de claim met ClaimPakket!
De tweede mogelijkheid die u heeft is om zelf een claimberekening te maken voor uw klant. Daarvoor heeft Stichting ODIN een uniek ClaimPakket op de markt gebracht, dat u voor slechts € 37,50 kunt aanschaffen (voor ODIN abonnees gratis).
Met dit pakket maakt u zelf de claimberekening en het rapport en stuurt u deze, voorzien van een kant en klare tekst, naar uw klant. Kiest de klant er vervolgens voor om een individuele claimprocedure via ODIN te starten, dan ontvangt u per procedure een vergoeding van € 25,00.

Bekijk hier een voorbeeldrapport

JA, ik wil ook gebruik maken van het ClaimPakket van Stichting ODIN.
Ik betaal eenmalig € 37,50 voor onbeperkt gebruik van het ClaimPakket. Updates van het ClaimPakket (maximaal 2 per jaar) kosten steeds eenmalig € 15,00.
Als ODIN abonnee ontvang ik het pakket en de updates helemaal gratis. (alle bedragen inclusief BTW)

Bedrijfsnaam: *
Plaats: *
Uw website adres: *